Εταιρική ευθύνη2018-11-25T16:06:57+00:00

Εταιρική ευθύνη

Οι επιχειρήσεις αποτελούν οντότητες οι οποίες είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το κοινωνικό σύνολο μέσα στο οποίο δραστηριοποιούνται, επηρεάζοντας και επηρεαζόμενες από τα δεδομένα της εποχής και του χώρου δράσης τους. Οφείλουν επομένως να αναγνωρίζουν την ευθύνη που τους αναλογεί, απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον. Να σέβονται τις αρχές και τις αξίες που χαρακτηρίζουν τον πολιτισμό μας (τον σεβασμό προς τον άνθρωπο – την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την παροχή ίσων ευκαιριών, τον σεβασμό στο περιβάλλον και την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και της ποιότητας ζωής).
Αναγνωρίζοντας την κοινωνική ευθύνη που αντιστοιχεί στην σύγχρονη επιχειρηματικότητα καθώς και την ανάγκη για ενίσχυση των δεσμών εμπιστοσύνης μεταξύ επιχειρήσεων και τοπικών κοινωνιών, η DILOS ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ συμμετέχει ενεργά, στηρίζει και προωθεί δρώμενα, μέσω χορηγιών σε συλλόγους αιμοδοσίας την ενίσχυση του παιδικού ερασιτεχνικού αθλητισμού και χορηγίες πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Μεταξύ άλλων, η DILOS ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ είναι χορηγός έκδοσης της μαθητικής εφημερίδας του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης, η οποία βραβεύτηκε από το Ίδρυμα Μπότση, ενώ στηρίζει με χορηγίες τις προσπάθειες της Σχολής Γονέων – Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, από την οποία έχει λάβει και ανάλογη τιμητική διάκριση.
1911, 2016

Η αποδοχή του Διαδικτύου ως μέσου Κατάρτισης

Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, στο Δημοτικό Σχολείο Λόφου, διοργανώθηκε ομιλία με θέμα  «Η αποδοχή του Διαδικτύου ως μέσου Κατάρτισης, Ενημέρωσης και Επικοινωνίας: Συνιστώμενες πρακτικές ορθής χρήσης και συμβουλές για ασφαλή πλοήγηση», με ομιλητή τον […]

2111, 2015

Ασφάλεια στο διαδίκτυο και στις νέες τεχνολογίες

Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου, στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο Λόφου, διοργανώθηκε ομιλία με θέμα  «Ασφάλεια στο διαδίκτυο και στις νέες τεχνολογίες», με ομιλητές τους Αθανάσιο Καρακούση, υποδιευθυντή 1ου ΕΠΑΛ Κατερίνης και Γεώργιο Βελώνη, τομεάρχη πληροφορικής […]

Go to Top